čtvrtek 18. listopadu 2010

23 vět

Dneska je to bez hacku a carek, pac mi zas kiksnul pocitac, tak moc necumte.
Pohled do meho "kluciciho zapisniku", kterej pred par dny oslavil 4 intenzivni roky, a fakt, ze sem se neudrzela a napsala Mattovi, jestli se mnou nechce znova navazat pratelsky kontakt, ze me cini celkem prvnotritni debilku. Dnes sem se teda rozhodla spasit divci svet par radama a postrehama, co delat a nedelat, aby se mi (ne)vyrovnaly co do debility. Ostatne, jak podotkl Tomas Z, sem neco jako Halina Pawlowska (ale ne tlusta a jeste predtim, nez zacaly bejt Bananovy rybicky natahovany a trapny) a shareovat ty moje fantasmagioricky horory by mohla bejt celkem svanda.
Tady jsou moje rady

1) Mejte hezke vztahy se svymi ex, abyste se nemusely bat, co o vas kde rikaj (a nepiste o nich blog)

2) Kdyz je kluk behem rozchodu tak velkej debil, ze ste mu musely dat pesti, po par letech se omluvte. Chtelo by to.

3) Pokud mate velmi fajn vztah se svym ex ze stredni skoly a jdete spolu zachlastat a pak ve ctyri rano zpivate U2 na ulici, nenavrhujte mu, ze muze prespat u vas kdyz mate se setrou spolecnej nejen pokojicek, ale i velkou postel. At je to prespani jakkoliv neskodne a nevinne, nepobere to rano ani sestra, ani mamcin Mysak, kterej se s nim potka u lednicky, ani ex-pritelova pritelkyne, ktera vam dozivotne zakaze se s nim stykat. (uz se ani nedivim)

4) Kdyz vam kluk napise, ze jste "Libickovo sneni", uvedomte si, ze tim Libickem nemysli sebe a za tri dny vam vesele oznami, ze prave uhnal divku svych snu a uz ho snad nebudete svadet.

5) Kdyz ste cerstve zamilovany a vas mily ma svatek, nekupujte mu dva listky do kina na "V Brugach", pac si do kina pozve dalsich 10 kamosu a vy to jednoduse nepoberete.

6) Kdyz do vaseho zapadakova prijede sest tisic Kanadanu, jednoho ulovte, abyste s nim mohly za dva roky chodit po nocim Londyne s matraci na hlave.

7) Kdyz nemuzete vystat kluka, co vam zlomil srdce, na FB, tak si ho vymazte. (ale pak si ho zase pridejte)

8) Jestlize vam milej Sved venuje skladbu "Fix You" a pak jdete ve dvou bruslit a mate super vecer, nemyslete si, ze to bylo rande. Nebylo. A kdyz vam inteligetni Shin tvrdi, ze mate udelat prvni krok a poslat mu zpravu, proboha nedelejte to!

9) Kdyz potkate boziho kluka, nepiste si do denicku k jeho jmenu srdicko hned ten vecer. S odstupem casu nad tim budete kroutit ocima (a hned potom potkate boziho kluka a udelate to samy)

10) Pokud randite s cizincem a neozve se vam na Valentyna, neomlouvejte ho s tim, ze vam to vynahradi na prvniho maje.

11) I kdyz si myslite, ze mate hezky vztah s veslarem z Oxfordu, kterej vas ovsem mimochodem nevedomky donutil na Valentyna poslouchat "White Lies", nebudte na neho pak v baru hodny. Protoze ho pak ozralyho musite vzit taxikem na jeho kolej, on vam bude utikat a posleze mocit na sloup u cesty a druhej den si nebude nic pamatovat, taxika vam nezaplati a pro jistotu se vam uz nikdy neozve.

12) Kdyz se vratite z cest a zjistite, ze ten, jak vam rikal Libickovo sneni a balil i vasi sestru a nejlepsi kamaradku, tvrdi, ze je single a chce vas, rozhodne mu neverte, pac uz zase kouka po jiny, jenom se ted zrovna nudi.

13) Nekupujte si zadny mejdla s vytazky z Mrtvyho more od opalenejch handsome Izraelcu.

14) Kdyz potkate Boha, neskoncete s nim v obeti v posteli predtim, nez vas vezme na Franz Ferdinand. Protoze pak uz vas nevezme...

15) Za predpokladu, ze jedete do Kanady, kde s vama na izolovanym kopci zije 250 kluku, neporizujte si pritele!

16) Kdyz je vrcholem romantiky to, ze vam da jednu ze svejch plechovek piva, varit pro nej, kupovat muffiny a nosit mu zmrzlinovy pohary neni ta sparavna odplata.

17) Pokud si udelate fuck-buddyho z devatenactiletyho borce, co vypada a chova se jako rockova hvezda, nenechavejte ho, aby vas pri tom kousal do obliceje, protoze se ty monokly pak blbe vysvetluje mamince.

18) Kluka, co vam pise basnicky, si vazte vic nez toho, co zustane uplne v klidu sedet na posteli, kdyz cestou k nemu do suterenniho pokoje spadnete ze schodu a skrz zaves se k nemu prikutalite a boli vas noha.

19) Az vam nejakej pablb v hospode rekne, ze mate dobry kozy, ale jinak ste uplne blba, klidne mu jednu ubalte. V pripade, ze to nepovazujete za kompliment.

20) Kdyz mate desetidenni vztah s hodnym krestanem, hlavni problem nebude to, jak vychovavat pripadny deti, ale to, ze se vas regulerne boji a posloucha vas na slovo.

21) Neprikryvejte lapicky NICIM. Hori to.

22) Kdyz vas oslovujou Princezno, Stunning, Charmer, Hot Stuff nebo Zandooo, je to hezky ale je to trik. Kdyz vas neoslovujou hezky, tak vas zas nechtej, coz je blby.

23) Kdyz vam nevola, tak to neni proto ze ztratil vase cislo, ale protoze nechce! (na to sem prisla sama a to, ze je o tom i vtipna komedie "Zas tak moc te nezere" s bohyni Scarlett, je nahoda)

24) Vedte si o kazdy konine denik, protoze az se vam jednou rozbije pocitac a budete sedet ve Skotsku, tak se dost nasmejete.

Nekdo nejaky pripominky? Vlastne ja! Nemate nejaky podobny rady a historky!? Jakkoliv to totiz tenkrat bolelo, kdyz to bylo aktualni, casem se z toho stane dobrej vtip a pomaha to od stresu.

Pandicka

10 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Nikdy nenaléhejte na svou vyvolenou na první schůzce v domnění, že právě nastala ta chvíle. Že se vám dívá dlouho mlčky do očí, neznamená, že ji přitahujete, ale 1) že blbě vidí a 2) nemá vám co říct.

Jinak teda úžasný, vážně jsem se dobře pobavil.

Anonymní řekl(a)...

Zando super!!! A nechces si zalozit poradnu? Mam pro tebe prvni pripad :D
Kdyz Ti "kamos" 8 let pise, schazi se s tebou, spi s tebou, ale ma pritelkyni, kterou nemiluje, ale proste ho neprudi, takze s ni chce zustat..?? A co nejhorsi, vzdycky se ozve, kdyz uz tak nejak zapomenes a najdes si jinyho, prijde mi, ze chlapi maj na tohle 6 smysl. =) ...Radsi si odpovim sama, jestli se vam tohle nekdy stane, nic od toho necekejte, nikdy s vami chodit nebude ikdyby ste se sebevic snazily :D
Anonymne Kure Davo

jarecek řekl(a)...

1) kdyz je vam devatenact a mate pocit, ze uz svuj protejsek nemilujete, pac vam na nem neprekonatelne vadi komrdesat veci, nedelejte to. za deset let muzete zjistit, ze to byla v porovnani s dalsim utrpenim naprosta selanka a nejvetsi kauf.

2) kdyz je vam dvacet, rozejdete te se s holkou (pac vam na ni vadi komrdesat veci), nezacnete obratem chodit se ctrnactkou. a kdyz uz, nerozejdete se po mesici, protoze zjistite, ze vlastne milujete tu pred ni. posle vas do prdele a pro vase okoli budete mit predplacenej status motherfuckin ass-hole na pet let dopredu.

3) kdyz je vam dvaadvacet, vase pritelkyne napadne nozem, meta po vas v domacnosti sklo, ponizuje vas pred jejimi rodici, nadava vasi matce do kurev, rozejdete se s ni. protoze at uz snesete cokoliv, nakonec vam da kopacky. a pokud budete mit zrovna pred operaci, tak vam jeste muze poslat sms, kde vam popreje, at chcipnete.

4) kdyz je vam ctyriadvacet, vase pritelka se jezdi cubcit do sousedniho mesta (hezky se tam bav, milacku), postupne si nabali velkyho pana podnikatele a da vam kopacky, zatim co vy ji splacite mobil, chtejte ho zpet. nebo doplatek za zbyvajici splatky. a kdyz vas ignoruje, dejte si s ni schuzku, mobil ji vyrvete z ruky, reknete "to cumis, co?" a jdete domu.

5) kdyz potkate nekoho, s kym temer idylicky ctyri roky fungujete a mate poprve v zivote pocit, ze opravdu zijete, nepodvadejte ho. vydrti vas tak, ze se vam o tom ani nesnilo. a vase dalsi existovani se sebou samym se muze stat ke zbliti nechutny. 24/7.

.. funny enough?

Anonymní řekl(a)...

19ti letý fuck-buddy? LOL, to snad nikdo (nezoufalej) nemůže myslet vážně...

radobyelfka řekl(a)...

Tom: co na to rict, blby, ale super no :D

Davo: Ja ti odpovim. udelej to stejne jako ja s tvym sousedem z nedaleke vesnice! Vysmej se mu, budte nejlepsi kamosi a uz mu nikdy nic nedovol!!!

Jaro: Ne, ani jeden z tech peti bodu neni funny.A mrzi me, ze holky dokazou bejt takovy sileny mrchy :(
A doufam, ze tu 4)jsi udelal!!!

A konecne drahy puritane, to mi jako rikas, ze sem zoufala? Muzes mi prosim vysvetlit, co je spatnyho-nemoralniho-zarazejiciho na zajickach??? :D Tos o tom nikdy neslysel? to ze mi spolecenska konvence jakozto blondyne s celkem dobrou juxtapozici rysu veli najit si 40letyho prachace me tak nejak nezajima!

jarecek řekl(a)...

udelal. bylo to naplanovany. behem posezu s ni na lavicce jsem prozvonil myho otce, ten ji zavolal a v okamziku, kdy vytahla mobil, drap. a bylo :) jinak mrchy dokazou byt holky stejne jako kluci. to je proste o lidech. nestezuji si. verim, ze se mi vseho dostalo po zasluze ..

Anonymní řekl(a)...

skvělej článek - a dost životních mouder v diskusi! Díky za skvělé počtení!

Anonymní řekl(a)...

skvělej článek - a dost životních mouder v diskusi! Díky za skvělé počtení!

radobyelfka řekl(a)...

Dik :P
To je ta vesnicka moudrost starych lidi! a jj diskuse se mi taky libi!

Jaro: prosimte ja sem asi fakt blba, ale muzes mi prelozit "komrdesat" do nejakyho normalniho jazyka? :))
A s tim mobilem...dobre ji tak (i kdyz ji neznam)

jarecek řekl(a)...

komrdesat .. to je treba neco jako stopadesat .. proste jakykoliv libovolny vysoky cislo. jako ze desna spousta. koukam, ze google dokaze najit i par dalsich exotu, co to jeste pouzivaj :)