sobota 27. listopadu 2010

Chci vase prachy

Poslouchejte, dneska je to navazno. A asi spis pro ty, co me znaj a verej, ze sem duveryhodna.
A ze sem uz do sebe investovala a koupila si letenku do sveta a sou Vanoce, prestavam ted myslet na sebe.
Rozhodla sem se. Brecet u televiznich zprav z Afriky nikomu nepomuze.

Jdu si koupit africky dite.

A o co de...
Vygooglila sem si adopci na dalku a klikla hned na prvni odkaz, procetla, co Nadace Mezinarodni Potreby rika, a prohlidla si deti.
Vec se ma tak, ze se muzu stat budto polovicnim darcem nebo plnym. Bohuzel ste si asi vsimli, ze ackoliv sem sik za kazdych okolnosti, tak nejezdim zrovna v Mercedesu, a protoze v nadchazejicim roce je moje budoucnost na NZ vic nez ve hvezdach, netroufam si delat uplnyho darce.

To znamena, ze si budu muset koupit jenom horni polovinu ditete za tri sta padesat korun mesicne. S tim neni problem, proste si nedam 14 piv. Ale rikam si, jak by bylo hezky, kdyby se mezi lidma nasel nekdo, s kym bych se mohla o to pandi super decko podelit, jako abysme meli i jeho nohy...aby bylo cely nase.

Tak koumu, nasel by se nekdo, kdo by se mnou chtel mit dite? I holky :D A muze nas bejt klidne i tricet. Cim vic, tim dyl bude moct studovat. Na oplatku bych slibila zajistit temto osobam nehynouci slavu na mem celosvetove slavnem blogu, oslavne leninske basne, otiskavani dopisu od te male vermle a tipuju, ze i hezkej pocit ze sebe sama. Ty woe lidi...

Ted sem jeste ve Skotsku a aby to bylo pekne prehledny, chci zacit posilat penize od ledna. Jeste sem nasla jednu zajimavou stranku, ale musim pockat nez mi odpovedej na mail ohledne mejch dotazu. Sice netrvam na zadnym konkretnim diteti, hlavne ze nejaky, i kdyz moji favoritkou je tahle kraska - Fatoumata Camara. Jak pisou, cim sou deti starsi, tim je jejich sance mensi, takze predstava, ze by diky nam treba udelala stredni skolu a pomuze svejm sedmi brachum a segram, je uzasna. Taky bych radsi starsi dite, protoze by nam mohlo psat trosicku vic odusevnely dopisy, ktery by nam ostatni ctenari blogu zavideli.


Tak ted budu cekat, jestli me v teto bohulibe cinnosti nekdo podpori...Jestli ne, bude ze me furie, budu psat o metalu a kabelkach Luis Vuitton. A budu tak namyslena, ze me budete prosit, abych to tady zavrela. Jezis, prece me nenechate, abych psala o polovine ditete! Kontakt na me mate na facebooku, tak se mi treba podari najit aspon dva abysme utvorili spasitelsky tym :D

P.S. Ostrihala sem si vlasy, takze uz nevypadaj jako v dobach jejich nejvetsi slavy...hm to je ale zajimava zprava!
Matka Panda ♥ z Kalkaty woe

12 komentářů:

jarecek řekl(a)...

kurnik. vcera jsem na negry myslel. stehovali jsme kamojdinu rodinu z panelaku do rodinnyho domku a rikal jsem si, ze by se jich tak dvacet hodilo .. joo, zlatej jih.

xxxxx řekl(a)...

jarecek je mi z tvého komentu na blití

radobyelfka řekl(a)...

jarecku, za tohle di do prdele

jarecek řekl(a)...

a ty jdi na lastko, mas tam uz od rana msg ..

radobyelfka řekl(a)...

Ty ses debil, jak si tedka chces ocistit jmeno? :D

Dik za zpravu! behem 24 hodin sme dali dohromady partu deseti lidi a zacnu to zarizovat jakmile se vratim do Cech. Ty tvoje body sou rozumny, uz stejne vime, ze Fatoumata to nebude. Protoze se ozvalo tolik lidi (sok!!), vypada to, ze si to dite naporcujem cely, nebudu muset platit polovinu sama a nebudu si na nej delat meganarok :D pricemz to kazdyho vyjde tak na 70 korun mesicne. Tim, ze je to tak malo penez snad zajisti,abysme to utahli dyl nez jeden skolni rok. Takze sice teda nebudem mit dite ve dvou :), ale taky to nebude ta "dvacka".

jarecek řekl(a)...

jmeno si ocistovat nepotrebuji. pokud si chce o mne nekdo myslet, ze jsem kreten, at si poslouzi. tyhle cloveci malichernosti "vnitrniho zivota" uz jdou davno mimo me :)

radobyelfka řekl(a)...

tak ono nejde o to, co si chce nekdo z hecu myslet, ale o komentar, cos mi nechal na blogu. Kazdej totiz nevidi, cos mi poslal do inboxu. Az budu chtit hovadsky komentare, zacnu prispivat na idnes...

jarecek řekl(a)...

ja chapu, o co jde. a k tomu jsem se taky vyjadroval. mam svoje videni sveta, svuj smysl pro humor. samozrejme pokud by te to melo nejak roztrpcovat, tak sem nemusim psat vubec. nejak bych se s tim snad vyrovnal :)

radobyelfka řekl(a)...

prave naopak, vzhledem k tomu, ze to tady se mnou tahnes uz presne dva roky, nechci aby si lidi mysleli, ze ses blb, coz nejses

jarecek řekl(a)...

ty jsi mi ten smajl smazala? :)

radobyelfka řekl(a)...

Urcite neE, nic sem nemazala. Ale smajly nejsou potreba, ja myslim, ze je nase diskuse konstruktivni i bez nich haha

jarecek řekl(a)...

tak tady mas nejakej diskusni bermudak. jsem na toho "blba, co nejsem" reagoval usmevem, koment se odeslal a normalne pridal pod tvuj. za pul hodiny uz tam ale nebyl. zahada :)