pondělí 20. prosince 2010

Vrchol nesoustředěnosti

You probably got the wrong picture - like totally wrong. Wendy was really sweet and together. She just wanted to get out there a little bit before she got, like, you know, married and pregnant and yelling at her children that they better study or they´ll end up at Burger King.
And if she was a guy, you would really understand and say: "Hey wow","Thats cool","A ski bum screwing all those snow bunnies","Wish it were me".

Foreign Exchange
Larry Beinhart p.47


Učim se na státnice z filmu...
Veselý Vánoce!!!

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Žando, parádní blog. Apropos, docela by mě zajímalo, jak to vlastně s tím cestováním máš? Studuješ (jestli jo, tak co?)? Nbeo jenom cestuješ po světě a pracuješ?
Těším se na další články
Ahoj
P.

radobyelfka řekl(a)...

Dekuju Pé!
Historie myho studia je dost pohnuta, ted budu za blbku, ale cita pet a pul roku studia bakalare (statnici z japonstiny sem si udelala pred odjezdem do Tokia), paradoxne sem mela strasnej problem napsat bakalarku z oboru Film a porad sem to oddalovala. Takze sem si prerusila (ehm na dyl, nez je to v Olomouci dovoleny), zajela se podivat tu a tam a ted pokorne se sklopenejma usima studuju Tarkovskyho, abych trada, doufam mela titul.
Veselý Vánoce a poprej mi prosimte v lednu stesti :D

Anonymní řekl(a)...

Jo, takový studia znám :) Popřeju, popřeju, ale popřej na oplátku, taktéž mě to to čeká ))
Hezkýho Silvestra a ať je ten nový rok dobrodružnější než ten letošní!