středa 13. června 2012

Tokio, má láska

"Kdosi" se zmínil, že je škoda, že už nepíšu a nefotim. Bohužel dokud se kolem mě nebude dít nějaký WTF, jako třeba, že mi někdo nabídne, abych letěla zadarmo do kosmu, nebo ulovim skalp Luka Pritcharda na Rokáči a budu se chtít podělit o milostnou historku, asi není moc o čem psát. Fotky na blogu sem vždycky brala jenom jako doplňek textu, takže to, že někoho zajímají, je pro mě celkem nový zjistění. Ale je pravda, že mám v zásobě zatim nepublikovaný klenoty, o který se můžu podělit.

Tahle série fotek je od Terezky, která svým portrétním objektivem dokázala úžasně vystihnout atmosféru nočního Tokia. Myslim, že je mám tak ráda právě proto, že navozujou atmosféru mýho nejoblíbenějšího filmu ever. Tak, jak sem si Tokio na základě Ztraceno v překladu představovala v sedmnácti, tak to tam opravdu vypadá. Včetně bláznivýho pobíhání po ulicích, zpívání karaoke s kamarády a popíjení alkoholu ve třicátym patře mrakodrapu...Big city lights ou jé. Ještě jednou děkuju, Terez. Ostříhanej a "seriózní" Shin jako bonus.










P.S. Vlastně jo, zejtra jedu vojet (vočima) geniálního Aarona Bruna z AWOLNATION. Třeba bude nějaká historka.

6 komentářů:

Jura řekl(a)...

Jestli nebude historka, tak je Aaron Bruno gay :o)...

Jana řekl(a)...

Nejhorší na tom je, že po takové době tady už tě asi nepřekvapí nic :))

radobyelfka řekl(a)...

Jura: Ha! tak nic :D

Jana: Ale to zase jo, takový ty šílený náhody se stávaj doufám i doma :) Užij si Tokio!

jarecek řekl(a)...

videla jsi cove? a jestli ne, nechtela by ses mrknout? docela bych tady od tebe jako jap-insidera uvital nejakou recenzi nebo neco takovyho. pac jsem mel vcera tu cest a vubec nevim, co si o tom myslet. jak moc je v tom pravdy, co je pokrouceny apod. jak tomu u techdle popcumentu nezridka byva.

radobyelfka řekl(a)...

Jdu se na to mrknout Jaro. My se o tom učili, ale myslela sem, že je to otázka nějakejch devadesátejch let, takže si to moc nepamatuju. Díky za tip.

Kabukimono řekl(a)...

Hezký fotky!:)