sobota 27. září 2008

O japonským nočním životě

...který tady máme dovolený jenom do 11 hodin:))
...je to ale tak, že pokud přijdem dýl, musíme se zapsat na arch papíru, aby viděli, jak sme pilné studentky a jestli nekalíme moc. Upřímně řečeno sme zatim nekalily vůbec. Až do včerejška.

Ne, že bysme nechtěly, ale zkuste si v hospodě dát tři piva, když jedno stojí 120 kč:((takže sme se zatim jenom jednou trošku opily na koleji ve dvou z flašky vína při sledování Big bang theory. Je to hodně vtipnej seriál. Aspoň myslim.

Takže, včera přišla Polka Marta, že jde se svým přítelem jménem Šigeru a jeho kamarádem Robinem do Izakaji, což byste jako Češi měli poznat, že to je hospoda. Šlo nás sedm a sešli sme se na Ikebukuru. to je čtvrť, kterou máme docela dost blízko, 20 minut chůze na sever. byly tam davy lidí a japíci nás dovedli k jedný budově a tam sme jeli do 6. patra do hospody:))nejdřív mě překvapilo, že sme si museli sundat boty a zamknout je do takovejch těch skříněk. Pak nás přivítal nějakej borec a vedl nás přes dlohou místnost se stolama a různejma uličkama k našem salonku. Viděli ste Kill Bill vol. 1?ježiš blbá otázka. Pamatujete jak jde O ren Išii se svojí jakuzáckou partičkou no čaj a pizzu? tak takhle sme vypadali:)))



fotka ze včerejší akce. Vepředu já, za mnou se zubatou koulí na řetěze Eliška, je tam vidět i Šigeru:)

Takže nás dovedli do místnosti se zapuštěnym stolem do podlahy, to se blbě popisuje, až budou fotky tak uvidíte. byla akce na pití, všechno za polovinu, takže sem si dala PIVO. Pak sme seděli kecali a když si chtěl někdo přiobědnat, tak tam byla elektronická deska, na kterou ste vyznačili pití a ono se to samo přeposlalo do kuchyně a pak jenom přišel číšník ( zaklepal:)) a přines, co sme chtěli.Po dvou hodinách nás vyhodili, že další lidi čekaj:))

Pak sme si zase udělali Purikuru, navlíkli sme se do oblečků francouzských komorných a já konkrétně do čínských šatů, který mi byly tak těsný, že sem musela místo kroků šoupat maličko nohama a lezly mi z nich trochu stehna:))A dál už to znáte.To vás sedm vleze do kabinky...potom sme šli do herny, kde je milion automatu s těma nejzrůdnějšíma plyšákama a vy se je snažíte vylovit jeřábem. ale než se vám to povedem tak tam musíte naházet pár stovek:))dostala sem plyšovou pacičku na mobil.

Vrchol večera bylo moje první KARAOKE. Za 680 jenů- asi stovka- nás dovedli do místnosti se stolem, mohli sme vypít kolik sme chtěli ( kromě vína a piva) a hodinu sme pořvávali do mikrofonu. Musim uznat, že tady vůbec nejsou pozadu s playlistem, takže sem byla úplně nadšená, když měli snad všechno od Oasis a dokonce Naive od The Kooks.
Kdo ví, jak umím "zpívat", bude se asi divit, že sem do toho šla, ale ke konci večera už sme všichni poskakovali po sedačkách a hrozně pařily na Madonnu:))Jo, a pití se tam objednává po telefonu:)Nic jinýho zatim o nočním životě nevim. Jak se kalí v Čechách?Panda japonská, narozená v zajeti

Žádné komentáře: