pondělí 12. října 2009

Blbá přeblbá panda

Smile you're on tv again
You must put up a happy face
Your mother told you to on Christmas day
Oh you must do what they say
Now you're thinking of happy thoughts
Like no one did you harm and it was all
1234
Life's so brilliant


Tak a teď něco veselejšího. O Bohovi.
V megaanketě vyhrála možnost bé a vzhledem k tomu, že přesně v tuhle chvíli sem měla stát v první řadě na Franz Ferdinandech a nestojim, asi je něco špatně…No, takže jak to bylo. Ok, vim, že když potkám Boha, neměla bych všem (VŠEM) hned rozhlašovat, že ho miluju. Ale já si z toho fakt dělala spíš srandu a do deníčku si nakreslila k jeho jménu srdíčko jako to dělám vždycinky a ve skutečnosti sem věděla, že už ho stejně neuvidim když ani nevim jak se jmenuj tak co…

Tejden po house párty si mě přidal na Facebook.
ON! Já bych k tomu neměla odvahu LOL A byl to ON, kdo se mnou začal flirtovat a psát mi na každej můj pokus bejt vtipná „HA! you make me laugh!“ a ať příště jedu do Lonýna s nim. Radost asi jako na Vánoce, a pak ještě větší, když chtěl jít na pivo. V pátek! Ve čtvrtek přijel po deseti dnech z NODNOL a první koho chtěl vidět sem byla já??? A pozval mě další pátek na Turin Brakes, který sem moc neznala, ale on řek, že to bude super a že už má pro nás lístek na Bloc party. Ok, tak sem to rozdejchávala a Summer mně pučila tílko a prohlásila, že Will Boha nemá moc rád, protože je tak trochu player. Zasmála sem se.

V pátek sme si vyměnili asi dvacet zpráv než sme se dohodli, kde a kdy se sejdem (Panebože, proč se ptá mě? Má bejt snad trochu aktivní, ne?) a pak to celý změnil a že u Nicka se nejdřív sejdem s ostatníma (eh?) a pak pudem do města. Takže sem celá rozklepaná na minutu přesně o půl devátý dorazila k Nickovi a vešla do obýváku, kde sedělo šest kluků a koukali na klipy z MTV. To byla celkem absurdní situace, ale fajn.
Ross přišel o HODINU pozdějc.
Pak sme taxíkem objeli polovinu města, obešli pár hospod, chytli mě policajti za lezení po lešení v centru města a skončili sme v klubu Love2love (uh, už jenom ten název!).



Mark, Nick, Ross

Tam se mi udělalo šoufl z Rihany a všech těch holek v bílejch minišatičkách a Bůh asi viděl, jak sem nešťastná a opivená a šli sme se „projít“ ven. Pak trochu šum, plavala sem o půl třetí ráno v řece a Ross si myslel, že se topim, což ale nebyla pravda a řekli sme si, že se na ostrově jednou musíme vyspat pod širákem a koukali na hvezdy, vrátili se k Nickovi do baráku a spali v nějakym šílenym zabarikádovanym pokoji. Naštěstí i když piju, tak mám morálku a než sem se snim začala líbat, tak sem se zeptala, jestli má holku. Tady přichází zlatý hřeb večera. Řekl, že je s někým tak trochu involved…takže se nic moc nestalo, akorát nám to tak trochu párkrát ujelo a moc si to nepametám.

Ráno sem musela pěkně servírovat snídaně a on jako pravej gentleman mě odvez dom ve svým…MINICOOPERU (WF? Superkrásnej, chytrej kluk se stejnym hudebnim vkusem, láskou k Červenýmu trpaslíkovi a ďolíčkama ve tvářích když se směje, má auto mejch snů???)
No tak sem se aspoň projela a v deset mi přišla moc pěkná zpráva „hey stud, thats me home, you ok? Sorry about last night like I said Im kind of involved with someone so I should have controlled myself. Can we keep this between us?“ Jasně že jo, stejně je lepší bejt kamarádi. A pořád sme byli domluvený na Turin Brakes, Bloc Party a FF…Ještě ve středu sem se ujišťovala a on mě ujistil, že to bude fun. V pátek sem se začala připravovat a pro jistotu napsala, jestli se teda sejdem o půl osmý u Ironworks klubu. Následovala odpově´d něco ve smyslu Jé, dneska nemůžu, musim hlídat synovce. Tečka. Žádný sorry.



Ale zejtra prej Bloc party pořád platí....!

No, bylo mě jakoby do mě uhodil blesk, ale řekla sem si, že se nebudu litovat a šla sem SAMA. A stálo to za to, byl to akustickej koncert a TB hráli mojí oblíbenou Painkiller a měli výbornýho předskokana.

Během večera mi napsala Summer, ať dovalim k Nickovi a Leane, takže sem se zúčastnila afterparty a bylo nás jenom šest a bylo to hrozně fajn, protože Nick s Leane nešetřej vodkou a sou dost pohostinný. Na mě zbyl ke konverzaci Lee, což je Rossův a Nickův dobrej kamarád a Lee se mi moc a moc smál, že mám ráda Kooks a jinak sme si skvěle sedli a povídali si o muzice a jak sou dobrý nový Kasabian. Pak mě doprovodil domů a evidentně si myslel, že sem Bohyně a že když mám v sobě čtyři vodky, tak budu v cajku, ale já mu řekla, že ne, že mám ráda Boha a on na to, že ok a šel zpátky k Nickovi a Leanne a cestou úplně náhodou posprejoval tři baráky jejich sousedů a taky auto a duhej den řek Nickovi, že sme to udělali spolu, což sem se dozvěděla až o čtyři dny pozdějc, když mi Summer řekla, že Nick a Leanne mě už nikdy nechtěj vidět…

Následovalo děsnejch šest hodin v práci, kdy sem počítala každou minutu až budu moct za nima domů a vysvětlit jim to. Nemusim snad ani říkat, jak mi bylo zvlášť když sem ani v sobotu na žádnej koncert nešla, protože R se samozřejmě ani neozval a já si řekla, že budu hrdá a nebudu se vtírat. Leanne mě naštěstí vyslechla a omlouvala se mi a dala mi Leeovo číslo, takže sem si to s nim vyřídila. No, byla to další fajn zkušenost, z vandalismu a sprejerství sem ještě obviněná nebyla.
A absolutně nechápu, kde tu noc ve tři ráno ten magor vzal sprej 8-0

Dneska sem R napsala, jestli má pro mě ten lístek, že pudu klidně i sama, ale že bych je moc chtěla vidět. Má cenu psát, jak to dopadlo?
Tak, tolik moje zlomený srdce. Amen

Přemejšlela sem o zvednutym prostředníčku, ale místo toho mám něco lepšího…



Tentokrát mi pošlete dorty, ať mám brečíc v posteli co jíst:))
P.S. Chce mi někdo z kluků vysvětlit, jestli je mu to aspoň trapný?

9 komentářů:

j řekl(a)...

uff, whatta story ..

mozna to bude znit blbe, ale nakonec je to celkem happy end. zklamana nemusis byt ty (jeste vic), zklamana nemusi bejt involved (i kdyz jednou buh muze ty meze prekrocit a pak na to stejne dojde) a on taky pro jednou zustal o neco mensi bitch.

diagnoza boha se celkem nabizi, v ruznejch variantach a s ruznejma konotacema, ale asi je to celkem fuck. tohle se proste stava. bud proto, ze jsou ti lide se zavazkem nedobri nebo hloupi. nebo oboji.

a jestli je mu to trapny? jestli prozrel, tak urcite. jestli prozre, tak ho ten palcivej pocit vlastni nesnesitelnosti teprve ceka. a treba mu to bude vzdycky u prdele .. na to se neda odpovedet :)

radobyelfka řekl(a)...

Happy end to neni, sem ted za uplnou blbku a uz ho neuvidim:(((
Ale je pravda, ze v ramci moznosti to dopadlo fajn pro vsechny. Az na to, ze sem teda nevidela ty FF a fakt se mne dost libil.

Ale pocitam, ze cas fakt leci, ne?...

A jeho chovani fakt nechapu, nestalo se nic TAK hroznyho, aby musel delat mrtvyho brouka. Hm...asi ztratil mobil...:D

j řekl(a)...

pro tebe se mozna nic hrozneho stat nemuselo, ale pro jeho relationship by nejaky dalsi kontakt s tebou mohl byt threatening. ze si s tebou zaflirtoval, nebylo jen tak. z tohodle pohledu jeho finalni kafkovske stadium chapu. chlapi to drzeni odstupu nemaj tak jednoduchy.

jinak fesnej je, to jo. jako vobrazek. ale i kdyz je to desna fraze, neni to opravdu vsjo :)

a todle cas s maximalni pravdepodobnosti opravdu vyleci :)

Anonymní řekl(a)...

Žando, to je mi líto, protože tentokrát s tebou musim souhlasit, on vážně vypadá jako Bůh!
ale pokud je involved, tak taky tak trošku chápu, že pokud to nechce pos..., tak radši hraje mrtvýho brouka (to víš, odolat ve tvý přítomnosti nedokáže ani bůh;)
ale ten lístek ti dát teda moh:( ať si nechá minicoopera, tsss, kdo by o něj stál...:P
KVítko

PS: Kdy tě můžem čekat v Olo?

radobyelfka řekl(a)...

No tak fajn. Sem z toho jeste vysla jak naka femme fatale a on jako Mirek Dusin :D
Ale aspon ten listek poskytnout mohl...

Todle se asi vyleci celkem rychle, to neni jako kdyz se na me vykaslal pan Robinson po nasem dlouhodobem 11-ti dennim vztahu LOL
Nektery lidi sou na tom i hur nez ja...
Kazdopadne je super fajn si verejne postezovat a dekuju za podporu!

KVitko: uaaaa, ze vypada uplne bozsky? :))) Dob Cech dorazim 11.listopadu a pak mam dva tejdny. Takze nekdy mezi tim jdeme do Vertiga a 15ky!!!
P.S. Je podle tebe lepsi Minicooper nebo motorka? :D

smeety řekl(a)...

hahahah please...

Jura řekl(a)...

Žando, napsal bych ti, jak by se na ten "pocit trapnosti" asi dívala kognitivní neurolingvistika, ale to by nebylo vůbec romantické... A jak říkává profesor Líman, jedná báseň má o "pravdě" větší výpovědní hodnotu, než všechny vědecké elaboráty světa :o)))... Takže já se zdržím "vědeckých" komentářů, a uštědřím ti jenom empatický povzdech (s vůní "aware")... Je to trápení s těmi kardiálními frakturami, že?

P.S.: Jestli máš vážně zlomeninu srdce, tak bys toho měla využít produktivně ;o)... Už jsi slyšela moji "teorii" o Básníkovi?

radobyelfka řekl(a)...

Smety, ja se te neptala na tvuj job :)))))))))

Juro, mam te rada, ale co to sakra meles?:D Nerozumim ani slovo, snad jenom kognitivni... XD
Prozrad mi nprosim tu teorii, sem ochotna zkusit cokoliv:)

Jura řekl(a)...

Moje reakce by ti měla přijít na mail ;o).