středa 29. června 2011

The Pit Club

Když sem se v květnu na krátkou dobu poflakovala po Byron Bay s místní hudební honorací, stalo se, že Lozíček, toho času zvukový inženýr, vyprodukoval album svejm kamarádům z The Pit Club. Důvod, proč album “Move & You’re Dead" nahráli, je dost prozaický. Loz se prostě zamiloval do skladby One Of The Ones a just ji chtěl mít v iPodu. Takže ji nejdřív museli nahrát a když už byli u toho, tak jim Loz navrhnul, že jim natočí rovnou EPčko, aby už konečně jakoby byli opravdoví hudebníci.
Brit Carlos a jeho banda se nazývají "gypsy rockem" a celý album má podle mě úžasnou atmosféru. A doufám, že to je nejen proto, že sme si Pit Cluby hráli po nocích v dodávce.
EPčko obsahuje tři pomalejší songy, dva s rychlejšim tempem a pak taky ještě přídavek, kterej začne hrát až po dlouhejch devíti minutách. Doteď se za to Lozovi směju.

SHINOBI (o nindžech a tak...)

Jako poděkování kluci napsali a věnovali Lozovi song jménem Don Lorenzo, kterej bych ráda uploadovala, ale protože je to ze živýho koncertu a nerozumíme textu, nevíme, o čem je a nemůžeme tudíž cenzurovat.

Tady si kdyžtak můžete poslechnout celý album online. Ó ten zvuk! Ten zvuk!

Žádné komentáře: